POLETNA SEZONA NA STEZI SE ZAČENJA!

9 05 2013

Sedaj gre zares, moja sezona se začne s tekmo v nedeljo v Nemčiji, ko bom nastopil na 1000m, to bo prva letošnja preizkušnja na stezi. Teden dni kasneje pa bom nastopil še na bolj pomembni tekmi za mene in sicer v moji paradni disciplini 1500m, kjer bom poizkušal izpolniti normo za letošnje sredozemske igre, ki je 3:42.00. Letošnja  sezona bo za mene precej pomembna, hkrati pa bo tudi več pomembnih tekem, kot leto prej. Letos je v koledarju ponovno evropski ekipni pokal  (Kaunas) s Slovensko reprezentanco, ki ga lani ni bilo, na koledarju pa je dodatno tudi Univerzijada (Kazan) ter sredozemske igre (SI) za katere moram še potrditi normo. Zaradi kratkega roka, ki so ga postavili za izpolnitev norme za SI, bom imel na voljo zelo malo časa, lahko se celo zgodi, da mi bo za normo na voljo le ena tekma.

Poleg omenjenih tekem, pa bo seveda tudi precej mitingov, državno prvenstvo, kjer želim obraniti državni naslov ter atletski pokal Slovenije. V zelo kratkem času se bo odvilo zelo veliko tekem, tako da bosta naslednja 2 meseca zelo naporna, verjamem da sem treniral dobro in upam da bom to potrdil tudi na tekmah.

Pred sezono bi se rad zahvalil še mojim sponzorjem, ki so mi omogočili, da sem se kar se da dobro pripravil na sezono. Največja zahvala gre mojemu glavnemu sponzorju ADHEZIV d.o.o.,  podjetju ProAction, ki skrbi s svojimi izdelki oz. prehranskimi dopolnili za mojo maksimalno regeneracijo po napornih treningih. Pri Fizioterapiji Corpus mi pri zdravstvenih težavah pomaga Izidor Ivanovič, Aleš Vidmar skrbi za masaže, ki so tudi pomembne in sestavni del regeneracija. Velika zahvala pa velja seveda tudi Avtohiši Moste, ki skrbi za varne in udobne prevoze z Oplovimi vozili na tekme,  atletskemu društvu Kladivar Celje za vso njihovo podporo ter  podjetju CEP.

Držite pesti in upam, da se kmalu javim s kakšno dobro novičko

 Let’s GO

DSC01340 DSC01343 DSC01348 DSC01363 DSC01370 DSC01372


Akcije

Information

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s
%d bloggers like this: